Koh Samet, här hittade vi vänner!

Januari/Februari 2017 besökte jag och min make Thailand. Vi reste till ön Koh Samet och huvudstaden Bangkok och vi bestämde oss för att stanna på Koh Samet i 18 dagar och hela vår tid där var helt fantastiskt. Vi börjar från början. När vi landat i Bangkok hade vi bokat hämtning med ”Samet taxi service” som tog oss till färjeläget i Ban Phe där hotellets egen färja tog oss över till Koh Samet.Vi bodde på hotell Vongdeuan Resort i en poolside cottage och där blev vi omhändertagna på bästa sätt! Middag på stranden varje kväll, jag gick utan skor i 18 dygn. Relaxed.. Vi träffade människor från hela världen och några av dem har vi kommit att hålla kontakten med över nätet, fina minnen att vårda ömt!

Vi älskade ön så snart vi satte ner fötterna i den vita sanden! Lugnt och skönt, jättefin strand, fint vatten. Balsam för själen.. Vi hade också bokat två nätter på en annan strand på ön, Ao Prao Beach o hotell Lima Coco Resort och det var också jättefint! Vit fin strand, god mat och jätteskön stämning!

När vi sen skulle säga adjö till våra vänner på Vongdeuan Resort så var det med en tår i ögat, vi håller fortfarande kontakt med varandra över Facebook och vi lovar att vi ska försöka att komma tillbaka! Efter 18 dagar på Koh Samet så var det dags att styra kosan mot Bangkok och tillbringa 3 nätter på Hotel Muse och vi hade ingen aning om vad som väntade. Åhh vilken upplevelse vi fick!! Vårt rum med den enorma uteplatsen och med Bangkoks skyline direkt utanför fönstret, gick inte av för hackor. Hotell Muse Bangkok Langusan är enligt mig ett ”must”, om ni kommer till Bangkok, jag älskar det! Allt ifrån personalens fina ”gammaldags” asiatiska dräkter till den otroligt galanta inredningen! Hotel Muse har flera bra restauranger, men restaurangen i källaren, Italienaren Medici 👍, ta och boka bord där om ni är i närheten! Har ni tur så kommer det en artist från Bangkok operan och underhåller medan ni äter!

Den här resan var en fantastisk upplevelse och den får 1000 bath av 1000 möjliga och ett stort❤️ av mig i betyg. Häng med mig imorgon till nya resmål om ni vill orkar och kan!

2 reaktioner till “Koh Samet, här hittade vi vänner!

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

<span>%d</span> bloggare gillar detta: